Tietoa Rakennusliike Sepp Oy:n taustoista ja henkilökunnasta

Päätimme perustaa yhteisen yrityksen ja sitä kautta yhdistää voimamme. Yritys on perustettu 2021 kesällä. Yrityksen osakkaat ovat tunnettuja ja arvostettuja rakentamisen ammattilaisia. Tekemällä yhteistyötä yhteisen yrityksen kautta voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokasta ja laadukasta palvelua.

Henkilökuntamme

Remontti- ja rakennuspuolen vastaavana toimii Petteri Palmu. Petterillä on kokemusta rakennustyömailta vuodesta 2002. Petteri on erikoistunut laatoitus- ja mattotöihin sekä projektien vetotehtäviin. Petteri toimii yrityksen taustalla, osallistuen vaativiin työtehtäviin ja työmaavalvontaan osa-aikaisesti.

Petteri Palmu

Joni vastaa meillä timanttitöiden sujuvuudesta ja urakkalaskennasta rakennusliikkeille. Jonilla on yli 10-vuoden kokemus timanttitöistä. Lisäksi osaamiseen kuuluu purkutyöt. Joni toimii täysipäiväisenä yhtiön lukuun..

Joniin voit olla yhteydessä timanttitöiden osalta.

Joni Koppanen


Jere on pitkän linjan rakennusmies. Osaamisalana on timanttityöt sekä purkutyöt. Jere on myös pitkään työskennellyt asbestitöiden parissa. Jere vastaa meillä yksityisasiakkaiden yhteydenotoista purku- ja timanttipuolella. Jere työskentelee yhtiön lukuun täysipäiväisesti. 

Jere Vähänikkilä

Roope on kokenut rakennusmies, Roopella on osaamista kiinteistäkorjauksien, kylpyhuoneiden ja maalaustöiden parista. Roopella on vastuulla yrityksen kiinteistöyhtiöasiakkuudet. Roope työskentelee yhtiössä toistaiseksi osa-aikaisena. 

Roope Palmu