Timanttiporauksissa ja timanttisahauksissa sinua palvelee meidän ammattilainen


Jere Vähänikkilä

Lue alta lisää meidän timanttipuolen töistä ja tavasta toimia. Voit tutustua hinnastoomme ja löydät sivuilta myös kuvia työmaalta. Kiitos, kun vierailet sivuillamme.

Tässä muutamia kuvia työmaalta

Timanttiporaus ja timanttisahaus Turku

Yrityksemme tekee timanttiporaus - ja timanttisahaustöitä Turun alueella. Timanttityöt suoritetaan ammattitaidolla ja sovitusti aikataulussa. Tarvittaessa tulemme paikalle myös lyhyellä varoitusajalla.

Yrityksen timanttiporausvastaavat on Joni Koppanen ja Jere Vähänikkilä, molemmat henkilöt ovat työskennelleet timanttiporauksen ja purkutöiden kanssa vuosia. 

Tutustu lisää yhtiön tekijöihin täällä. Tai soita suoraan Jerelle 044 9712897.

Teemme yleensä timanttiporaukset alihankintana yrityksille, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisiä talonrakentajia ja remontoijia. Kysy rohkeasti lisää timanttitöistä. 

Etsitkö timanttiporauksen ammattilaista Turun seudulla?

Timanttiporausta ja timanttitöitä Turussa ja lähialueilla

  • Läpivientien vaatimat reiät ja varaukset
  • Ikkuna- ja oviaukkojen kasvatukset, siirrot ja lisäykset
  • Tarkastus- ja tuuletusluukut
  • Elementti- ja rakennemuokkaukset

Kysy myös muihin kohteisiin timanttiporauspalveluamme. Toimialueemme on Varsinais-Suomi. Eli Turku, Raisio, Naantali, Kaarina ja lähikunnat. Voit rohkeasti pyytää meidät työkeikalle vaikka pienempäänkin työhön, on sitten kyse vaikka ilmalämpöpumpun läpiviennistä tai ilmastointiputken läpiviennistä.

Tarvittaessa teemme myös timanttitöitä ympäri Suomea. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja pitkät asiakassuhteet. Katso hinnastomme sivun alaosasta. Ota yhteyttä ja laitetaan timanttiporaustarpeet kuntoon.

Pyydä tarjous

Lisätietoa timanttiporauksesta ja timanttisahauksesta

Timanttiporaaminen on työmenetelmä, jossa kivipohjaisiin materiaaleihin tehdään reikiä, erinäisiä läpivetoja varten.. Reiät voivat olla halkaisijaltaan eri kokoisia aina 14 mm:stä jopa 1 200: mm:iin. Lisäksi timanttitöihin kuuluu oviaukkojen tekeminen, luukkujen tekeminen ja erinäiset muut leikkaustyöt. Sitä kaikkea on timanttityöt.

Timanttitöihin luetaan myös roilutukset ja erinäiset hionnat tarvittaessa.  Timanttiporaus ja timanttisahaus on monipuolinen rakennusalan työvaihe. Haastava ja ammattitaitoa vaativa työvaihe rakentamisessa.

Mitä timanttiporaus ja timanttisahaus maksaa? Timanttiporaus hinnoitellaan reiän koon mukaan ja sen mukaan kuinka monta senttiä porataan. Timanttitöitä voidaan tehdä myös tuntihinnalla, joka kuitenkin on harvinaisempaa.

Timanttitöissä käytetään timanttisahaa ja timanttiporaa työvälineinä. Timanttileikkauksen hintaan tosiaan vaikuttaa aukon koon ja syvyyden lisäksi leikattava materiaali. Kiven leikkaus on hitaampaa kuin betonin leikkaus ja siten myös hintavampaa. Timanttisahauksella sahataan seiniä ja lattiapintoja.

Ylöspäin leikkaaminen ja vinossa kulmassa poraaminen on hankalampaa, siksi usein hinta on kalliimpi näissä timanttitöissä. 

Oikeat ratkaisut eri työvaiheisiin

Löydämme aina oikean ratkaisun toteuttaa timanttityöt. Käymme mielellämme paikan päällä ennen työn aloittamista, varsinkin jos työ on poikkeava ja normaalia haastavampi. Esimerkiksi pitkät reiät tai sivuttaiset reiät voivat olla sellaisia. Näin voimme antaa todellisen aikataulun ja tehdä tilaajan kanssa saumatonta yhteistyötä asiassa. Työn aikataulutus säästää aikaa ja rahaa timanttitöiden kanssa

Timanttitöissä, niin kuin muillakin rakentamisen osa-alueilla, nopeus, kokemus ja aikataulutus ovat todella tärkeitä seikkoja. 

Timantttiporaus ja timanttisahaus hinta

Alta voit ladata meidän hinnaston timanttitöihin. Muistathan, että tilaaja huolehtii työssä tarvittavan sähkön ja paineveden saantimahdollisuudesta. Kohteen mittauksen ja merkitsemisen myös, sekä työssä tarvittavat telineet. .Joni Koppanen vastaa meillä urakkahinnoittelusta ja sopimuksista. Ota yhteys Joniin: 

Kun tarvitset timanttiporausta Turussa niin soita meille tai jätä tarjouspyyntö. Me tehdään timanttiporaukset nopeasti ja joustavasti. Pystymme suorittamaan pienet timanttiporaustyöt todella nopealla aikataululla ja asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa tulemme tekemään timanttityöt jopa viikonloppuna.

Timanttiporaukset alueella: Turku, Kaarina, Raisio, Naantali ja muu Varsinais-Suomi.