Tapetointi Turku, Kaarina ja muu Varsinais-Suomi

Tapetointi Turussa ja lähialueilla. Meillä tapetointityöt tekee koulutettu ammattilainen. Olemme tehneet kodin remontteja vuosia ja tapetointia teemme säännöllisesti, niin pienempiin asuntoihin kuin suurempiinkin kohteisiin Turun alueella.

Tapetointi on todella nopea ja edullinen tapa muuttaa tilojen yleisilmettä ja luoda uutta pintaa. Nykyään tapettivalikoimat ovat laajoja ja tapettien materiaalivaihtoehdot ovat aina perinteisestä tapetista erinäisiin erikoisratkaisuihin saakka. Useasti eri tapettivaihtoehdoissa myös asennus vaatii eri toimintamalleja ja osaamista. 

Opastamme & autamme mielellämme valitsemaan sinun tilaasi sopivan tapetin. Teemme tapetoinnit aina huolellisesti alusta loppuun pohjatöistä aina viimeiseen silaukseen. Oikeat työvälineet ja tekniikka takaavat onnistuneen lopputuloksen tapetoinnissa.

Muutama meidän tekemä tapetointi Turun alueella

Makuuhuoneen tapetointi

Tapetoimme asiakkaan makuuhuoneen Kaarinassa.

Olohuoneen tapetointi Turussa

Teimme asiakkaalle hienon tehosteseinän olohuoneeseen.

Tapetointi vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta

Tapetointia tehdessä pitää olla huolellinen ja noudattaa annettuja ohjeita, esimerkiksi kuviotapetointi vaatii kohdentamisen onnistumista, muuten lopputulos ei ole miellyttävä.

Myös menekin laskeminen huolellisesti on tärkeää, sillä näin asiakas säästää rahaa. Kulmat ja muut haastavat kohdat vaativat osaamista ja siksi kannattaakin pyytää meiltä tarjous. Tapetointipalvelumme toimii alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina + muu Varsinais-Suomi. Teemme myös muita pintaremontteja.

Mitä tapetointi maksaa?

Tapetointi maksaa muutamasta sadasta jopa tuhansiin euroihin?  Yleisesti kuitenkin tapetin asennus maksaa noin 20 - 35 €/m2. Yhden seinän tapetoiminen voi maksaa yleensä noin 200 € ja koko huoneen tapetoiminen 500-700 euroa. 

Hintaan voi vaikuttaa myös pohjatöiden määrä, huonekorkeus ja muut mahdolliset seikat .Tapetoinnin hintaan vaikuttaa myös paljon tapetoitavan alueen pinta-ala. Ennen työn tilaamista kannattaa tehdä tarkka sopimus tekijän kanssa niin välttyy yllätyksiltä.

Pyydä tarjous tapetoinnista

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja tulemme arvioimaan kohteesi. Se ei maksa mitään.

Lue meidän blogia ja tutustu sitä kautta meidän toimintaan