Remontti Turku - laadukkaat remontit Turun alueella

Kodin remontit, toimisto- ja liiketilaremontit laadukkaasti Turun alueella


Remontti edessä alueella Turku, Kaarina, Raisio, Naantali + lähialueet? Me teemme kodin remontit ammattitaidolla ja aikataulussa Turun alueella. Meidän remonttiosaaminen on vankkaa ja olemme erikoistuneet märkätilojen remontointiin sekä laatoitus- ja lattiatöihin. Lue myös meidän toimintaperiaate remonteissa.

Yrityksen työntekijöillä on voimassa olevat vesieristys-sertifikaatit ja tarvittavat luvat, unohtamatta vakuutuksia. Näin remontin tilaaja voi olla levollisin mielin ja nauttia onnistuneesta remontista. Siksi remontti meidän tekemänä on turvallinen ja huoleton. Kysy rohkeasti lisää, niin tehdään yhdessä onnistunut remontti sinun kotiisi Turun alueella. 

Palvelemme kattavasti koko Varsinais-Suomessa. Tutustumme aina huolella kohteeseen ja juttelemme asiakkaan kanssa toiveista ja siitä miten remontti tehdään. Jotta asiakas ei työn aikana joudu tinkimään elämänlaadustaan tai poikkeamaan tuntuvasti päiväjärjestyksestä. 


Remontit tyytyväisyystakuulla Varsinais-Suomessa

Remontin aikana raportoimme tarkasti asiakkaalle työvaiheiden suorittamisesta ja pyrimme aina tuomaan asiakkaalle säästöjä materiaalivalintojen ja toteutuksen suhteen. Olemme kumppani, joka on aina valmis auttamaan. Sillä onnistunut remontti ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Remontteja olemme tehneet vuodesta 2003, niin isoja kuin pieniäkin kohteita. Toimialue: Turku, Naantali, Lieto, Kaarina, Raisio, Parainen ja lähiseudut.

Remonttitarjous

Tehdään yhdessä onnistunut remontti.

Muista kotitalousvähennys remonteissa

Kun ostat esimerkiksi remontin tai siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit saada verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä haetaan työn osuudesta. Autamme sinua asian kanssa.

Luotettavaa remontointia
Luotettavaa remontointia

Miksi tilata remontti meiltä?


Läpinäkyvä hinnoittelu ja selkeä tarjous, ei piilokuluja ja haamutunteja. Remontti tehdään aina laadukkaista materiaaleista, asiakas tietää aina tarkalleen mitä menetelmiä ja materiaaleja on käytetty.

SIksi remontti meidän kautta kannattaa. Yhtiöllämme on hyvät suhteet Turun alueen tavarantoimittajiin ja sitä kautta siitä on hyötyä myös meidän asiakkaille. 

Remontin yhteydessä meidän kautta asiakas saa eri työvaiheisiin ammattilaiset. On kyse sitten putkitöistä tai sähkötöistä. Kaikki yhdellä sopimuksella. Annamme kaikille remonttitöillemme laatutakuun.

Remontti asiakkaan toiveen mukaan sovitulla hinnalla & ehdoilla Turun alueella


Mitä maksaa remontti?

Remontit voidaan tehdä tuntilaskutuksena tai urakkatyönä asiakkaan toiveen mukaan. Olemme remontissa mukana aina suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen saakka. Olemme tehneet remontteja Turun alueella vuosia ja asiakastyytyväisyytemme on korkea.

Remontti aina asiakkaan ehdoilla!

Me lähestymme asiaa eri tavalla, meidän tavoitteenamme on olla Turun paras remonttifirma, ja siksi jokainen remonttikohde on meille yhtä tärkeä, on sitten kyse isosta tai pienestä remontista. Myönnämme työllemme tyytyväisyystakuun.

Miten remontit kauttamme etenee


Remontin kartoitus- ja arviointikäynti yhdessä asiakkaan kanssa. Keskustellaan sisällöistä ja tarpeesta. Opastamme myös materiaalivalinnoissa ja tarvittaessa teemme suunnitelman.

Remonttitarjouksen jättäminen, jätämme asiakkaalle läpinäkyvän tarjouksen. Tarjouksesta ilmenee hinnan lisäksi sisältö ja muut yhdessä sovitut asiat.

Valmistelu- ja purkutyöt aloitetaan. Teemme sovituilla menetelmillä ja työvälineillä huolellisesti remontin aloitustyöt.

Remontti etenee, eli alamme tekemään uutta pintaa sovitulla tavalla. Raportoimme asiakasta jatkuvasti työn etenemisestä.

Lopputarkastusvaihe, eli tarkastamme yhdessä asiakkaan kanssa remontin lopputuloksen. Opastamme käytössä ja kerromme kaiken tarvittavan informaation asiakkaalle.

Loppusiivous , suoritamme huolellisen loppusiivouksen ja luovutamme kohteen asiakkaalle.

Lisäksi pidämme huolta asiakkaasta myös tulevaisuudessa, mahdolliset huolto- ja korjaustoimenpiteet kuuluvat sopimukseen. Lisäksi pidämme yhteyttä myös muutoin remontin jälkeen, jotta voimme varmistua asiakastyytyväisyydestä.

Lisätietoa remontoinnista

Remontin kestoon vaikuttaa monikin asia. Kohteen pinta-ala, suoritettavat työt ja se miten sujuvasti remontti voidaan toteuttaa.

Remonttien hinnat ovat tyypillisesti 1500€-50 000€ välillä. Taas kerran remontin laajuus ja muut tekijät vaikuttavat hintaan. Remontit hinnoitellaan joko tuntityönä tai urakalla.