Remontti Turku - laadukkaat remontit Turun alueella

Remontti edessä Turun alueella? Me teemme kodin remontit ammattitaidolla ja aikataulussa alueella Turku ja lähikunnat. 

Meidän remonttiosaaminen on vankkaa ja olemme erikoistuneet märkätilojen remontointiin sekä laatoitus- ja lattiatöihin. Lue myös meidän toimintaperiaate remonteissa.

Yrityksen työntekijöillä on voimassa olevat vesieristys-sertifikaatit ja tarvittavat luvat., unohtamatta vakuutuksia. Näin remontin tilaaja voi olla levollisin mielin ja nauttia onnistuneesta remontista. Siksi remontti meidän tekemänä on turvallinen ja huoleton. Kysy rohkeasti lisää, niin tehdään yhdessä onnistunut remontti sinun kotiisi Turun alueella. Soita remonttivastaavallemme suoraan: Petteri 040 1885 161. 

Palvelemme kattavasti koko Varsinais-Suomessa. Tutustumme aina huolella kohteeseen ja juttelemme asiakkaan kanssa toiveista ja siitä miten remontti tehdään. Jotta asiakas ei työn aikana joudu tinkimään elämänlaadustaan tai poikkeamaan tuntuvasti päiväjärjestyksestä. 

Remontin aikana raportoimme tarkasti asiakkaalle työvaiheiden suorittamisesta ja pyrimme aina tuomaan asiakkaalle säästöjä materiaalivalintojen ja toteutuksen suhteen. Olemme kumppani, joka on aina valmis auttamaan. Sillä onnistunut remontti ja tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia.

Remontteja olemme tehneet vuodesta 2003, niin isoja kuin pieniäkin kohteita.. Toimimme Turun talousalueella, niin yksityisille kuin yrityksillekkin. Toimialue: Turku, Naantali, Lieto, Kaarina, Raisio, Parainen ja lähiseudut.

Alta voit katsoa muutamia tekemiämme remontteja kuvina. Mukana myös tekovaiheen kuvia.

 Tavoitteena tyytyväinen asiakas ja onnistunut remontti.

Remonttitarjous

Tehdään yhdessä onnistunut remontti.

Muista kotitalousvähennys remonteissa

Kun ostat esimerkiksi remontin tai siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit saada verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä haetaan työn osuudesta. Autamme sinua asian kanssa.


Miksi tilata remontti meiltä?

Läpinäkyvä hinnoittelu ja selkeä tarjous. Ei piilokuluja ja haamutunteja. Remontti tehdään aina laadukkaista materiaaleista, asiakas tietää aina tarkalleen mitä menetelmiä ja materiaaleja on käytetty.

SIksi remontti meidän kautta kannattaa. Yhtiöllämme on hyvät suhteet Turun alueen tavarantoimittajiin ja sitä kautta siitä on hyötyä myös meidän asiakkaille. Remontit tehdään alueella Turku, Kaarina, Naantali, Raisio ja lähialueet.

Remontin yhteydessä meidän kautta asiakas saa eri työvaiheisiin ammattilaiset. On kyse sitten putkitöistä tai sähkötöistä. Kaikki yhdellä sopimuksella. Annamme kaikille remonttitöillemme laatutakuun.

Remontit Turku - asiakkaan toiveen mukaan

Mitä maksaa remontti?

Remontit voidaan tehdä tuntilaskutuksena tai urakkatyönä asiakkaan toiveen mukaan. Olemme remontissa mukana aina suunnitteluvaiheesta loppusiivoukseen saakka. Olemme tehneet remontteja Turun alueella vuosia ja asiakastyytyväisyytemme on korkea.

Remontti aina asiakkaan ehdoilla!

Me lähestymme asiaa eri tavalla, meidän tavoitteenamme on olla Turun paras remonttifirma, ja siksi jokainen remonttikohde on meille yhtä tärkeä, on sitten kyse isosta tai pienestä remontista. Myönnämme työllemme tyytyväisyystakuun.

Miten remontit kauttamme etenee

Remontin kartoitus- ja arviointikäynti yhdessä asiakkaan kanssa. Keskustellaan sisällöistä ja tarpeesta. Opastamme myös materiaalivalinnoissa ja tarvittaessa teemme suunnitelman.

Remonttitarjouksen jättäminen, jätämme asiakkaalle läpinäkyvän tarjouksen. Tarjouksesta ilmenee hinnan lisäksi sisältö ja muut yhdessä sovitut asiat.

Valmistelu- ja purkutyöt aloitetaan. Teemme sovituilla menetelmillä ja työvälineillä huolellisesti remontin aloitustyöt.

Remontti etenee, eli alamme tekemään uutta pintaa sovitulla tavalla. Raportoimme asiakasta jatkuvasti työn etenemisestä.

Lopputarkastusvaihe, eli tarkastamme yhdessä asiakkaan kanssa remontin lopputuloksen. Opastamme käytössä ja kerromme kaiken tarvittavan informaation asiakkaalle.

Loppusiivous , suoritamme huolellisen loppusiivouksen ja luovutamme kohteen asiakkaalle.

Lisäksi pidämme huolta asiakkaasta myös tulevaisuudessa, Mahdolliset huolto- ja korjaustoimenpiteet kuuluvat sopimukseen. Lisäksi pidämme yhteyttä myös muutoin remontin jälkeen, jotta voimme varmistua asiakastyytyväisyydestä.

Luotettava kumppani remontointiin
Luotettava kumppani remontointiin

Varmista, että remonttia tekevä yritys noudattaa annettuja määräyksiä ja toimii rehellisesti. 

Lisätietoa remontoinnista

Remontin kestoon vaikuttaa monikin asia. Kohteen pinta-ala, suoritettavat työt ja se miten sujuvasti remontti voidaan toteuttaa.

Remonttien hinnat ovat tyypillisesti 1500€-50 000€ välillä. Taas kerran remontin laajuus ja muut tekijät vaikuttavat hintaan. Remontit hinnoitellaan joko tuntityönä tai urakalla.