Kuntosalin maalaustyö Turussa
Kuntosalin maalaustyö Turussa

Maalaus Turku - maalaustyöt kattavasti Turussa

Maalaus Turku - maalaustyöt sisälle ja ulos. Onko sinulla mielessä talon maalaus, eli ulkomaalaus vai sisämaalaus? Me pystymme auttamaan sinua kaikissa maalaustöissä.

Maalaus on osa meidän jokapäiväistä tekemistä. Maalaustyöt tehdään yksityisille ja yrityksille. Kokemusta maalauksesta meiltä löytyy paljon, niin toimisto- ja liiketilojen urakoinnista kuin kotienkin maalaamisesta.

Toimialueemme on Turku ja lähialueet. Maalaustyöt suoritetaan laadukkailla välineillä ja oikeaoppisilla menetelmillä. Läpinäkyvyys ja asiakaslähtöisyys on asiakaslupauksemme.

Tarjouspyyntöihin / kyselyihin vastaamme nopeasti ja työt hoidetaan urakkasopimuksella tai tuntilaskutuksella. Meidän kauttamme saat tilattua maalaustyöt nopeallakin aikataululla.

Miksi maalaus meidän kautta Turun alueella?

Kotimainen ja luotettava yritys. Osaavat tekijät ja läpinäkyvät toimintamallit takavaat onnistuneen lopputuloksen. Kaikki kodin, yritysten ja taloyhtiöiden maalaustyöt vaativat aina kattavan suunnittelun, valmistelutyöt ja oikein suoritetun maalauksen. Onnistunut maalaus nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa liiketiloissa asiakasviihtyvyyttä.

 1. Kiinteähintainen sopimus ja läpinäkyvä tarjous
 2. Tyytyväisyystakuu ja toimivat huoltotoimenpiteet
 3. Kotimaiset ja laadukkaat materiaalit
 4. Osaava henkilökunta
 5. Asiakas on tietoinen maalaustöiden sujuvuudesta
Maalausta Turun alueella
Maalausta Turun alueella

Maalaukset sinun ehdolla- se mitä sovitaan niin siitä pidetään kiinni

Kun tilaat meiltä maalaustyön, saavumme sovittuun paikkaan sovitusti. Hyvä palvelu ja sopimuksessa pysyminen on sekä meille että asiakkaillemme tärkeää. Teemme töitä aina hyvän asiakaspalvelutavan mukaisesti.

Maalaukset sisälle ja ulos!

Mitä kaikkea maalaamme?

Maalaustyö kannattaa aina jättää ammattilaiselle, usein maalauksessa on vaativia työvaiheita, joissa pitää olla todella tarkkana. Siksi maalaustyö aidosti kannattaa jättää ammattilaiselle. Onnistunut maalaus vaatii huolellisen suunnittelun, työvälineet ja toimintavat. 

 • Sisämaalaus
 • Ulkomaalaus
 • Kattojen maalaus
 • Aitojen maalaus
 • Lattiapinnat (puulattian maalaus ja hionta, pinnoitteet yms)
 • Myös muut kohteet

Jätä tarjouspyyntö maalausurakasta meille, palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Muista kotitalousvähennys maalaustöiden yhteydessä

Kotitalousvähennys on iso etu, jos teetät maalausurakan ammattilaisella. Vähennyksen voit saada, jos yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Me kuulumme, eli kaikista maalausurakoistamme voi saada vähennyksen. Opastamme sinua kotitalousvähennysasian kanssa mielellämme.

Lisätietoa maalauksesta

Maalauksen hintaan vaikuttaa toki maalattavan alueen koko, materiaali jota maalataan ja pohjatöiden määrä. Maalaukset voidaan laskuttaa tuntityönä tai urakkasopimuksella

Kotitalouksien maalaustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Opastamme ja neuvomme kotistalousvähennyksen hakemisessa.

Joissain tapauksissa varmasti, usein kuitenkin on syytä käyttää ammattilaista. Oikeat menetelmät, maalivalinnat ja tietämys alasta saa ihmiset valitsemaan ammattilaisen