Wc-remontti Turku

17.10.2021

Wc-remontti Turun verkahovissa sijaitsevaan kohteeseen syyskuussa 2021.

Saimme yhteydenottopyynnön asiakkaalta Turun verkahovista. Asiakkaan wc-tilat kaipasivat kunnostusta, menimme yhteydenotosta seuraavana päivänä katselmuskäynnille ja jätimme asiakkaalle tarjouksen. Lue myös lisää meidän tavasta tehdä kylpyhuoneremontteja täältä.

Asiakas hyväksyi tarjouksen nopealla aikataululla, sillä vaikka työkalenterimme oli täynnä, lupasimme mahduttaa tämän wc-remontin kalenteriin - sillä asiakkaalla oli monestakin syystä kova tarve saada uusittua wc-tila. Lue alta lyhyt kuvaus työn etenemisestä.

Neljän päivän päästä asiakas pääsi käyttämään uutta vessaa

Kyseessä oli pieni wc-remontti, jossa uusittiin vessan rakenteet ja pintamateriaalit. Asiakas oli valinnut jo kalusteet ja pintamateriaalit. Itse työ sujui täysin suunnitelmien mukaan purkuvaiheesta aina viimeistelytöihin saakka. Painoimme pitkää päivää ja sovitimme työvaiheet asiakkaan toiveiden mukaan. Jos sinulla on kysyttävää tästä remontista tai muuten meidän tavasta toimia, niin ole rohkeasti yhteydessä meihin. 

Palaute asiakkaalta oli aivan huikea, asiakas kehui meitä. Positiivinen palaute koski nopeaa aikataulua, hinnan pysyvyyttä raameissa ja lopputulosta. Sanottiinhan meitä taivaanlahjaksi remontin jälkeen. 

Kirjoituksen lopussa on muutama kuva työmaalta.

Wc-remontti tehtiin aikataulussa, budjetissa ja asiakkaan toiveen mukaan

Kohde tosiaan sijaitsi Turussa, verkatehtaan alueella. Kyseessä oli pieni tila ja toiveena toimiva wc, jossa pinnat ovat hyvin tehdyt ja toimivat. Alla muutama kuva wc-remontista.

Jos sinulla on tarvetta wc-remontille niin ole rohkeasti yhteydessä meihin. Suunnitellaan yhdessä sinun kotiin sopiva wc-remontti, budjetin ja toiveiden mukaan.

Katso myös muuta meidän sisältöä, tutustu tekemäämme kylpyhuone- ja saunatilaremonttiin Liedossa. Voit myös katsoa toteutuneen wc- ja kylpyhuoneurakan Kaarinassa.

Teemme kodin remontit alueella: Turku, Kaarina, Lieto, Naantali ja muu Varsinais-Suomi. 

Remontit tehdään avaimet käteen - mallilla, asiakkaan toiveiden mukaan.