Taloyhtiön remontit - remontti tulossa taloyhtiöön?

20.09.2021

Me olemme erikoistuneet taloyhtiöiden remontteihin Turun alueella. Teemme yhteistyötä isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden kanssa. Tänäkin vuonna olemme operoineet lukuisia korjaustöitä Varsinais-Suomessa.

Miksi moni taloyhtiö valitsee meidät? Meidän kokonaistoimituskapasiteetti ja palveluverkosto on laaja ja näin voimme tarjota taloyhtiöille helpon ja kustannustehokkaan tavan tehdä remontteja. Toimimme yhteistyössä monien taloyhtiöiden kanssa alueella Turku, Naantali, Raisio ja Kaarina.

Mitä kaikkea taloyhtiö voi meiltä tilata?

Sisätiloihin olemme tehneet maalaustöitä rappukäytäviin ja sosiaalitiloihin. Asuntoihin olemme tehneet kylpyhuoneremontteja ja kokonaisvaltaisia saneerauksia.

Pihalle olemme rakentaneet terasseja ja piha-aitoja. Olemme myös toteuttaneet kattotöitä sekä huonemuutoksia esimerkiksi liiketilasta asunnoksi.

Onko taloyhtiöösi tulossa kiinteistökorjauksia lähiaikoina? Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä soiva ratkaisu.

Miksi tilata meiltä remontit taloyhtiölle?

Pyrimme aina laadukkaaseen toteutukseen, mutta todella kustannustehokkaaseen hintaan. Ilman piilokuluja ja huolimattomuusvirheitä.


Tässä vielä lisätietoa taloyhtiöiden remonteista: Lue lisää juridisesta puolesta täältä. Asunnon omistajalle tietoa, kun remontoit taloyhtiössä asuntoa. Katso täältä. Täällä vielä enemmän infoa yksityiselle asujalle..