Talon maalaus Kaarina ja Turun alue (Varsinais-Suomi)

11.09.2021

Talon maalaus Kaarinassa ja Turun talousalueella. Kauttamme saat talon maalaustyöt koko Varsinais-Suomen alueella. Teemme ulkomaalauksien lisäksi myös sisämaalauksia remonttien ohella. Yhtiön kotipaikka on Kaarina.

Talon maalaus sujuu meiltä vaivattomasti ja luotettavasti, sillä yrityksessämme työskentelee kaksi pintakäsittelyalan tutkinnon suorittanutta henkilöä. Molemmilla on yli 10 vuoden kokemus maalaus- ja saneeraustöistä. Ulkomaalaukset puutaloihin, kivitaloihin, rapattuihin taloihin ja myös muille pinnoille. Olemme maalanneet kymmeniä taloja ympäri Varsinais-Suomea.

Miksi tilata talon maalaus meidän kautta?

Usein asiakas säästää aikaa ja vaivaa antamalla talon maalauksen meidän tehtäväksi. Suurimmat syyt tähän ovat se, että tiedämme tarkalleen mikä maali parhaiten sopii talollesi ja miten vanha pitää käsitellä ennen maalausta.

Annamme myös tekemille töillemme takuun ja neuvomme asiakasta siinä miten vasta maalatusta talosta tulee jatkossa pitää huolta. Asiakkaamme arvostavat myös läpinäkyvää hinnoitteluamme ja kotimaista työvoimaamme. Kotitalouksien talojen maalauksesta saa hakea kotitalousvähennystä ja me opastamme asiakasta asian tiimoilta. 

Meidän kautta talon maalaus on helppo, vaivaton ja laadukas. Toimimme Kaarinasta käsin, koko Varsinais-Suomen alueella. Jos etsit siäsmaalaustöitä niin siirry tästä lukemaan lisää.

Milloin talon maalaus tulee suorittaa?

Talon ulkomaalaus on ajankohtaista korjata viimeistään silloin, kun ulkoseinien maalipinnat alkavat ajan kanssa kulumaan, hilseilemään ja rapistumaan. Silloin on aika maalata talo uudelleen.

Ennen talon maalausta tulee suorittaa huoltotoimenpiteet ja varmistua siitä, että uusi maali pysyy pinnassa ja kestää pitkään. Siksi on tärkeää antaa ammattilaisen hoitaa pesu, huolto ja maalaus.

Jos päästää talon maalipinnan huonoon kuntoon, niin usein siinä tilanteessa remontti tulee kalliimmaksi, kuin maalaustyö. Ainakin itse maalausurakasta tulee kalliimpi kun valmistelu- ja esitöihin menee enemmän aikaa ja rahaa. 

Itse lämpötila-ja ajankohta-asioihin mentäessä paras sää talon ulkoseinien maalaukseen on lämmin pilvipouta. Näin maali kuivuu tasaisemmin ja myös maalausjäljestä on helpompi saada laadukas. Toki ammattilainen pystyy ottamaan olosuhteet huomioon ja valitsemaan parhaat menetelmät maalausajankohdalle. Esimerkiksi maantieteellisesti on eroja niin kosteudessa kuin yleensäkin ilmassa. 

Esimerkiksi pohjoisessa paras maalausajankohta voi olla eri kuin täällä Turun seudulla, esimerkiksi Kaarinassa.

Minimivaatimus ilman lämpötilan suhteen on yleensä +5 astetta sekä maalauksen aikana, että maalin kuivumisen suhteen . Myös maaleissa on eroja olosuhteiden mukaan. Soveltuvat käsittelyolosuhteet on ilmoitettu aina tuotteiden käyttöohjeissa, toki ammattilainen varmistaa nämä seikat aina ennen talon maalauksen aloittamista.

Paljonko talon maalaus maksaa?

Omakotitalot ovat hyvin eri näköisiä ja kokoisia, siksi on vaikeaa antaa yhtä hintaa maalaukselle. Hintaan vaikuttaa moni seikka, kuten maalattavan pinnan koko, materiaali tarvittavat pohjatyöt ja työn sujuvuus. Jos työmaasta saadaan tehtyä esteetön ja saumattomasti voidaan maalata, niin useassa kohteessa työ saadaan tehtyä jopa muutamassa päivässä.

Keskinta maalauksille on 25€-35€ neliö. Toki varmista oman kohteesi hinta kysymällä meiltä tarjous. Sillä hintaan vaikuttaa moni tekijä. Tulemme veloituksetta arvioimaan kohteen. Katso myös meidän remonttipalvelut. Vuoden 2021 aikana maalauksen hinta meidän kohteissa Turun alueella on halvimmillaan ollut 22€ / neliö.

Maalattavat pinnat 

Taloja ja rakennuksia on eri pintavaihtoehdoilla, on puutaloja, kivitaloja ja myös muita materiaaleja. Jokaiselle pinnalle on omat maalit ja työskentelytavat.

Kysy tarjous omaan kohteeseen jo tänään. Toiminta-alueemme on Turku, Kaarina, Lieto, Paimio, Salo, Naantali + Varsinais-Suomi.

KYSY TARJOUS MAALAUSTYÖSTÄ

Lisätietoa maalauksesta, kysymyksiä & vastauksia

Pitääkö talo pestä ennen maalausta? Lähtökohtaisesti kyllä. Seinästä positetaan irtoava maali kaapimella tai teräsharjalla ja seinät pestään julkisivuille tarkoitetulla pesuaineella. Homepilkut pestään pois homepesuaineella. Ehjille maalipinnoille ei tarvitse tehdä muuta kuin pesu Ammattilainen arvioi aina työn tarpeen ja määrän.

Voiko kesällä (helteellä) maalata talon? Voi,mutta ei mielellään helteellä. Maalinvalmistajat suosittelevat maalauslämpötilaksi 5 - 20 astetta. Ilman kosteus ei saa olla yli 80 prosenttia ja taloon ei saa maalausvaiheessa aurinko osua, niin sanotusti ei saa porottaa suoraan taloon.

Kuinka kauan maalaus kestää? Taas kerran on kyse maalattavan pinnan koosta ja muista työvaiheista. Talon maalauksen kesto on kuitenkin yleensä 2-3 päivää. Isoissa ja hankalissa tapauksissa, joissa vanhaa maalia joudutaan poistamaan, voi mennä jopa viikko. Sääolosuhteilla on myös mahdollisesti vaikutusta maalauksen kestoon.