Remonttimies Kaarina

18.08.2021

Remonttimies Kaarinasta on ilmeisesti etsinnässä? Kaarinassa on monia remonttifirmoja ja yksityisiä toimijoita. Alueella tekee myös remonttimiehen töitä monia muitakin Varsinais-Suomen alueella toimivia tekijöitä. Tässä artikkelissa kerromme lyhyesti meistä. Lue alta lisää.

Meillä on tarjolla paikallinen remonttimies. Tutustu alla meidän tekijöihin

Remonttimies Kaarinan alueella palveluksessanne

Jere Vähänikkilä on syntyään Kaarinan Piikkiöstä ja toiminut rakennusalalla käytännössä koko työikänsä. Remonttien, timanttiporausten ja purkutöiden parissa. Jere on valmiina tekemään remontteja Kaarinan alueella. Soita Jerelle: 044 9712987,

Petteri Palmu on yksi yhtiömme perustajaosakkaista ja osallistuu työntekoon vaativissa remonteissa, pitää huolen työnlaadusta ja valvonnasta. Petteri on remonttimies, isolla etukirjaimella. Hän on myös kasvanut Kaarinassa ja tekee paljon remontteja alueella. Soita suoraan Petterille: 040 1885161

Itse yritys on tuore, 2021 perustettu remonttialan yritys, vaikkakin kokemusta on paljon. Siksi remonttimies kannattaa hoitaa meidän kautta. Tuet paikalista ja autat pienyritystä kasvamaan.

Terveisin;

Rakennusliike SEPP Oy:n henkilökunta

Kuvassa viimeisin remonttimiehen tekemä remontti Kaarinassa

Remontti toteutettiin Kaarinan Piikkiössä omakotitaloon, asukkaat olivat todella tyytyväisiä ja saimme hyvin tehdystä työstä myös tulevaisuuteen lisää töitä. Kohteessa tehtiin sauna+kylpyhuone ja erilline wc. Enemmän kohteesta täällä.

Remontti Kaarinassa
Remontti Kaarinassa