Remontti Piikkiö - rakennusliike Sepp tekee remontit Piikkiössä

22.09.2021

Remontti Piikkiössä ja sen lähiseuduilla meidän kautta. Olemme uusi 2021 perustettu rakennusliike, jonka kotipaikka on Piikkiö. Yrityksen osakkailla ja työntekijöillä on todella pitkä kokemus remonttialalta ja tarvittava kokemus- ja koulutustausta.

Yhtiön toimintaan kuuluu kiinteistökorjaukset, timanttityöt ja remontit. Erikoistumme huoneistoremonteissa nimenomaan kylpyhuoneremontteihin, ja pieniin korjauksiin ja kodin muutostöihin.

Mitä remontteja olemme tehneet Piikkiössä?

Olemme kesän ja alkusyksyn aikana suorittaneet Piikkiössä yhteensä 3 remonttia ja yksi lisäksi on vielä kesken. Siis kirjoituksen julkaisuajankohtana. 

Teimme heinäkuussa Piikkiössä sijaitsevaan omakotitaloon kylyhuoneen- ja saunan uudistuksen. Nämä tehtyämme saimme vielä lisätyönä pikkuvessan remontin. Omistajat antoivat suosituksen, joka kuului näin: 

Kylpyhuoneen ja saunatilojen kokonaisuudistus Piikkiössä. Työt sujui mallikkaasti, aikataulussa ja sovitulla hinnalla.. Vahva suositus.

Johanna & Tuomas Piikkiö.

Toinen remonttikohde valmistui nyt syyskuussa Harvaluodon saarella olevaan omakotitalokohteeseen. Täällä toteutimme kylpyhuoneremontin. 

Asiakkaan palaute oli: 

Työnjälki oli siistiä alusta loppuun saakka. Aikataulu piti hyvin ja homma toimi hienosti. Suosittelen.

Pasi Hoppendorff, Kaarina

Tämän lisäksi suoritimme hirsirunkoiseen taloon eteisremontin perinteitä kunnioittaen ja maalausremontin rintamamiestaloon Piikkiön keskusta-alueella.

Onko seuraava remontti sinun?

Meillä on kalenterit aika täynnä, joitain pieniä remonttikohteita voimme vielä tämän vuoden puolella ottaa vastaan, mutta isommat remontit varataan jo vuodelle 2022.

Kysy rohkeasti lisää on sitten kyseessä, terassin teko, aitaprojekti tai vaikka kylpyhuoneremontti.


Avainsanat: #remonttipiikkiö #rakennusliikepiikkiö