Rakennusliike Kaarinassa

23.08.2021

Monipuollista rakentamista Kaarinassa

Autamme sinua uudisrakentamisen, remontoinnin ja timanttitöiden kanssa. Lue lisää tämän sivun alta tai pyydä rohkeasti meiltä tarjous niin tulemme arvioimaan kohteesi veloituksetta.

Rakennusliike SEPP Oy on uusi Kaarinaan perustettu rakentamisen erikoisosaaja. Yritys on tuore, mutta henkilökunnalla on kokemusta rakentamisesta paljon. Rakennusliikkeemme on viiden Varsinais-Suomen alueella asuvan henkilön yhteistyöyritys. Kotipaikkana Kaarina ja toimialueena koko Varsinais-Suomi.

Yrityksen omistajilla on yhtä lukuunottamatta kaikille taustaa Kaarinan alueella asumisesta, siksi perustimme yrityksen Kaarinaan. Joten tulevissa rakennus- ja korjaustöissä Kaarinan alueella kannattaa kääntyä meidän puoleen. Näin tuet paikallista yritystä.

No mitä kaikkea rakennusliike SEPP Oy tekee?

Rakennusliikkeen palvelut on jaettu kolmeen päätoimialaan. Saneeraustyöt, uudisrakentaminen ja timanttityöt.

Saneerauksen alle menee remontit, purkutyöt ja kaikenlaiset kunnostustyöt.

Timanttiporaus on iso osa toimintaamme ja tulevaisuudessa kasvua tulee nimenomaan tästä segmentistä. Sillä uskomme, että meidän joustava tapa toimia tässä asiassa on markkinoilla hyvinkin kysytty.

Uudisrakennuspuolella avustamme alihankintana rakennusliikkeitä eri työvaiheissa. Itsenäisesti teemme autotalleja, piharakennuksia ja pienempiä rakennelmia. Lue lisää.

Pystymme myös toimimaan henkilöstöresurssina muille rakennuttajille ja vuokraamaan pätevää työvoimaa rakennuksille, eri työvaiheisiin. Siis jos etsit rakennusalan alhankkijaa niin ota yhteyttä meihin. Kaarinan lisäksi toimimme ympäri Varsinais-Suomea.

Kun etsit rakennusliikettä Kaarinan alueella!

On tarpeesi sitten suuri tai pieni, niin palvelemme sinua Kaarinan alueella mielellämme. Ota rohkeasti yhteyttä, tulemme mielellämme arvioimaan kohteesi ja keskustelemaan rakennustarpeista. #rakennusliikekaarina


Katso myös yksi toteutettu kylpyhuone Kaarinassa!

Yhteistyöterveisin,

Rakennusliike SEPP Oy:n henkilökunta

Rakennusliike Kaarina
Rakennusliike Kaarina