Pintaremontti Turku ja lähialueet

02.11.2021


Teemme pintaremontti alueella, Turku,Kaarina, Raisio, Naantali ja lähialueet

Rakennusliike SEPP Oy tekee pintaremontit Turun alueella. Teemme pintaremontit niin asunnon ostajille, myyjille ja ihmisille jotka kaipaavat kotiin uutta pintaa.

Pintaremontti on aika-ajoin tarpeen vaikka et olisi muuttamassa vaan kaipaat vaikka kotiin jotain uutta, uutta lattiapintaa tai vaikka kalusteiden vaihdon. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä pintaremonteissa. Kysy rohkeasti lisää.

Tässä kohteessa teimme pintaremonttia asiakkaan hallitilaan.
Tässä kohteessa teimme pintaremonttia asiakkaan hallitilaan.

Millainen pintaremontti sinulle on tulossa?

Uusi parketti, laminaatti, maalia seiniin tai vaikka uusien kalusteiden asennus. Sitä kaikkea on pintaremontti, se voi myös olla kylpyhuoneen maalaus, panelointityöty tai vaikka keittiönkaappien ja tasojen uudistaminen.

Remontoitavia kohteita on eri kokoisia ja me toteutamme niin isot kuin pienetkin pintaremontit. Meidän remonttimiehet tulevat mielellään arvioimaan kohteesi, se ei maksa mitään. Toimimme alueella Turku, Kaarina, Raisio, Naantali ja lähialueet.


Mitä kaikkea pintaremontti voi tarkoittaa?

Esimerkiksi pintojen maalaus ja tapetointi muuttaa sisätilojen yleisilmettä nopeasti ja usein jopa edullisesti.Huoneen tunnelma muuttuu, asunnon arvo nousee, kun pinnat uusitaan mieleiselläsi maalikerroksella tai tapetilla. Koko huonetta tai asuntoa ei tarvitse aina uudistaa

Usein pintaremontilla myös tarkoitetaan lattia-asennusta, vaihdetaan laminaatti, parketti tai muovimatto uudempaan ja siistimpään malliin. Katot tai seinät paneloidaan ja vaihdetaan kiinteitä kalusteita.

Pintaremontteja tehdään myös wc-tiloihin ja esimerkiksi eteistiloihin. Pintaremontti voi olla iso tai pieni muutostyöt kotona tai toimistossa.

Tässä kohteessa teimme wc-tilaan pintaremontin. Vaihdoimme kalusteet ja teimme pinnoitustöitä asiakkaan toiveen mukaan. Kohde sijaitsee Turussa.
Tässä kohteessa teimme wc-tilaan pintaremontin. Vaihdoimme kalusteet ja teimme pinnoitustöitä asiakkaan toiveen mukaan. Kohde sijaitsee Turussa.

Keittiössä voidaan laatoittaa välitilat, vaihtaa tasot ja vaikka maalata kaapit, näillä saadaan aikaiseksi uutta ja pirteää ilmettä edullisesti.

Mitä pintaremontit maksavat?

Pintaremontin hintaan vaikuttaa työn laajuus ja kesto. Toki myös remonttiin tarvittavat tarvikkeet vaikuttavat pintaremontin hintaan.

Jos kyseessä on iso työ kannattaa asiakkaan usein teetättää tyä urakkahintaisena, kun taas joskus joku pieni listoitustyö voidaan tehdä tuntityönä.

Meidän tekemät pintaremontit ovat olleet hinnaltaan 200€- 3000€:n hintaisia.

Viimeisimmät tekemämme pintaremontit Turun alueella

  • Wc-tilan kunnostus Verkahovissa Turussa
  • Varastotilan maalaus Raisiossa
  • Eteistilan pinnat hirsitaloon Kaarinassa
  • Kaarinassa sijaitsevaan rivitaloon tuulikaapin lattian uusiminen ja seinien maalaus
  • Lasten huoneen tapetointi Turussa
  • Kylpyhuoneen katon panelointi Paraisilla

Näiden lisäksi teemme jatkuvasti pieniä pintaremontteja aina listoituksesta surempiin maalaustöihin. Ydinosaamistamme on myös kylpyhuoneet ja terassit.