Kylpyhuoneremontti Kaarina, myös saunaremontti tehtiin samalla

06.08.2021

Teimme juuri äskettäin kylpyhuoneen ja saunan kokonaisuudistuksen Kaarinan Piikkiössä sijaitsevaan omakotitaloon. Vanha kylpyhuone oli ihan toimivan näköinen ja kunnossa, mutta kohteessa oli hieman kosteusvauriota ja sitä kautta uudistustarvetta. Kohteessa uudistimme kokonaan saunan sekä kylpyhuoneen. 

Kylpyhuoneremontti alkoi huolellisella kartoituksella ja tutkinnalla siitä miten laajasta työstä on kyse. Käytiin myös keskustelua omistajapariskunnan kanssa materiaalivalinnoista ja sijoittelusta.

Kohteessa hoisimme purkutyöt, pinnoituksen ja kalustuksen. Putki- ja sähkötyöt tulivat yhteistyökumppanimme kautta. Lopputulos: onnistunut kylpyhuoneremontti. Ja todella onnistunut saunaremontti. 


Kuvia vanhasta kylpyhuoneesta, ennen remonttia

Kuvia, kun kylpyhuoneremontti (saunaremontti) oli valmis

Tehty työ keräsi mukavasti kiitosta pariskunnalta, ja saimmekin myös lisätöiksi "pikkuvessan" remontin. Eli kaikinpuolinen onnistunut kylpyhuoneremontti saunatiloja myöden.

Oletko sinä harkinnut kylpyhuoneen tai saunan uudistusta? Kurkkaa meidän tapaan tehdä kostean tilojen remontteja täältä.

Teemme kylpyhuoneremontit myös Kaarinan lisäksi ympäri Varsinais-Suomea

On sitten kyseessä iso tai pieni kylpyhuone. Älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit kysyä lisää referenssejä myös nähtäväksi. Teemme vuosittain lukuisia kylpyhuoneremontteja ympäri Turun seutua. Kaarinan Piikkiössä meillä alkaa elokuun lopulla yksi kylpyhuoneuudistus. Onko seuraava sinun kylpyhuone?#kylpyhuone #kylpyhuoneremonttikaarina #kaarina