Huoneistoremontti edessä? Turku + Varsinais-Suomi

11.09.2021

Huoneistoremontti edessä? Mitä kaikkea huoneistoremonttia teettävän kannattaa huomioida ja miten yritys joka toteuttaa remontin tulisi valita? Olemme listanneet alle muutamia ajatuksia ja vinkkejä. Itse teemme remontit Turun alueella. Kirjoituksessa on mielipiteitä ja ajatuksia remontin etenemisestä ja myös meidän oman yrityksen mainoksia. 

Huoneistoremontti Turku, Naantali, Kaarina (Varsinais-Suomi)

Huoneistoremontit Turku, Naantali, Kaarina alueella (Varsinais-Suomessa)

Sillä tiedossa on, että melkein jokainen miettii kotinsa remontointia & pintakorjausta. On irtonaisia listoja, puuttuvia pinnoitteita ja uusinnan tarpeessa olevia kalusteita. Siksi usein huoneistoremontti on mielessä. Lue lisää alta.

Varmista aina ensin, että yrityksellä on vaadittavat vakuutukset huoneistoremontin tekoon, jos sattuu jotain niin vakuutukset korvaavat vahingot. Varmista myös, että remontin tekijät ovat päteviä, omaavat siis kokemusta & osaamista huoneistoremontin teosta. Tutustu vaikka yrityksen tekemiin töihin ja kysy lisätietoa yritykseltä. Onko edessä täydellinen huoneistoremontti vai pieni saneeraus?

Varmista myös, että yritys hoitaa velvoitteensa huolellisesti ja se, että työ tehdään verollisena ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Siis niin, että yritys kuuluu vaadittaviin rekistereihin, kuten arvonlisäverorekisteriin ja ennakkoperintärekisteriin.

Miten huoneistoremontti etenee?

Ensin suoritetaan aina katselmuskäynti, jossa selvitetään huoneistoremontin laajuus, tehtävät toimenpiteet ja sovitaan aikataulutus remontille. Materiaalivalinnat tehdään ja valitaan mahdolliset kalusteet ja muut tarvikkeet. Tämän jälkeen aloitetaan tekemään huoneistoremonttia. 

Kun remontti on tehty, niin on syytä tarkastaa laatu ja dokumentoida tarkkaan tehdyt toimenpiteet. Esimerkiksi me annamme omille töillemme laatutakuun. Lue lisää täältä.

Mitä huoneistoremontti maksaa?

Huoneistoremontin hintaan vaikuttaa moni tekijä kuten, huoneiston koko, valittavat materiaalit ja se, että pystyykö remontin toteuttamaan saumattomasti ilman keskeytyksiä. Huoneistoremontti voidaan toteuttaa joko urakkahinnalla tai tuntityönä. Ohjeena on hyvä pitää sitä, että hinnoittelumalliksi tulee valita se mikä tulee asiakkaalle järkevämmäksi.

Täydellinen huoneistoremontti on hinnaltaan huomattavasti korkeampi kuin pieni remontti. Se on hyvä sisäistää, hintaa arvioidessa.

Huoneistoremontit maksavat keskimäärin noin 1 500,00 € - 25 000,00 € yläpuolella olevista tekijöistä riippuen sekä muista valinnoista remontin suhteen.

Katso tarvikkeita valmiiksi ennen remontin tekoa. Tässä muutama hyvä linkki:  Bauhaus myy paljon huoneistoremonttiin soveltuvia tarvikkeita.

Turun alueella hyvä kauppa on Sarokas.

Mitä tarkoittaa huoneistoremontin teko?

Huoneistoremontilla voidaan tarkoittaa koko huoneiston saneerausta tai sitten jotain pienempää työtä, kuten kaappien vaihtoa, tapetointia tai maalaustyötä. Kaikki edellä mainitut ovat huoneistoremontteja, osa pienempiä ja osa isompia kokonaisuuksia.

Huoneistoremontilla nostat asunnon arvoa ennen myyntiä tai vaihtoehtoisesti parannat asumismukavuutta.

Meidän yritys tosiaan tekee kodin remontteja alueella Turku, Kaarina, Naantali + lähialueet.

Kysy meiltä lisää alla olevan lomakkeen avulla...

Enemmän tietoa huoneiston remontoinnista

Huoneistoremontiksi kutsutaan asuntoon tehtävää korjaus- tai muutostyötä, jolla kohennetaan asunnon tai kiinteistön kuntoa, ulkonäköä ja toimintoja. Remontoimisen yhteydessä on hyvä muistaa muutama asia, joiden avulla remontit hoituvat sujuvasti ja ongelmitta.

Remonttitöiden sujumista kuuluu valvoa, pitää huomioida mahdollinen asbestivaara ja toimia sen mukaan oikein.  Remonteissa on tärkeää käyttää oikeita materiaaleja oikeaan tarkoitukseen, lisäksi on tärkeää noudattaa säädöksiä - esimerkkinä vesieristys ja ilmanvaihto.