Kylpyhuoneremontti Turku - uudista kylpyhuoneesi meidän avulla

Teemme kylpyhuoneremontit alueella Turku, Kaarina, Raisio, Naantali ja lähialueet. Pyydä meidät ilmaiselle arviokäynnille tai soita asentajillemme suoraan. Selaamalla sivua alaspäin voit tutustua tarkemmin meihin. 

Viimeisin kylpyhuoneremontti Turussa
Viimeisin kylpyhuoneremontti Turussa

Kylpyhuoneremontti on kodin sisätilan remonteista vaativin ja myöskin usein hintavin. Kylpyhuoneen remontointi vaatii ammattitaitoa ja tietoa mitä tekee. Kylpyhuonetta remontoidessa tulee huomioida tarkkaan myös sähkö- ja lvi-työt. Vesieristyksen kylpyhuoneisiin voi tehdä ainoastaan sertifioitu vedeneristäjä. 

Lisäksi on hyvä varmistaa, että kylpyhuoneremonttia tekevällä yrityksellä on kokemusta alalta ja vaadittava osaaminen. Jokainen tietää tarinoita siitä, kun remontin on tehnyt joku tuttu?

Lopputulos harvoin näissä tapauksissa on ollut miellyttävä. Ja pahimmassa tapauksessa kylpyhuoneen joutuu remontoimaan uudelleen. Voit katsoa kuvia tehdyistä kylpyhuoneista tämän sivun alaosassa, tai katso uusin kylpyhuonetoteutus täältä.

Onnistunut kylpyhuoneremontti on meidän lupaus sinulle

Me lähestymme asiaa eri tavalla, meidän tavoitteenamme on olla Turun paras kylpyhuoneremonttifirma. Jokainen remonttikohde on meille yhtä tärkeä, on sitten kyse isosta tai pienestä kylpyhuoneesta. Yhtiömme on perustettu vuonna 2021, mutta yhtiön työntekijöillä on alalta kokemusta yhteensä yli 25-vuotta. 

Joten kylpyhuoneesi on hyvissä käsissä. Meiltä saat remontin yhteydessä kaikki työvaiheet - lvi-työt, sähkötyöt, timanttityöt ja siivoustyöt. Tutustu meidän toimintaperiaatteeeen täällä.

Nyt kylpyhuoneen remontointi Turun alueella on vaivatonta & helppoa

Kylpyhuoneremontti tulee suunnitella tosiaan huolella. Kylpyhuone on pois käytöstä aina remontin ajan ja siksi aikataulussa pysyminen on tärkeää. Mitä pienemmän hetken kylpyhuone on pois käytöstä, sitä nopeammin remontin tilaaja pääsee uusittuun kylpyhuoneeseen nauttimaan.

Olemme tehneet kylpyhuoneremontteja Turun alueella lukuisia, ja mielellään teemme sinunkin kylpyhuoneen.

Miksi tilata kylpyhuoneremontti meiltä:

  • Hyvä suunnittelu ja kustannustehokas tapa toimia

  • Sovitut aikataulut & hinnoittelu pitävät

  • Sähkö- ja lvi-työt samalla

  • Hyvät suhteet tavarantoimittajiin Turun alueella

  • Tekijät alansa ammattilaisia, joille työn laatu on kunnia-asia

  • Takuu remonteille

  • Kattava asiakasraportointi


Ota yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla ja kerro miten voimme olla avuksi

Kylpyhuoneremontti on usein suuri investointi, joten sen suunnittelu ja toteutus pitää tehdä huolella. Aina ei ole pakko tehdä koko remonttia - vaan kylpyhuoneen voi uudistaa myös muuten. Esimerkiksi mikrosementillä tai kaakelimaalauksella. Pelkästään kalusteiden tai laattojen vaihtokin voi muuttaa kylpyhuoneen olemusta reilusti.

Mitä kaikkea teemme kylpyhuoneissa

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti

alk.38€ / tunti, tai urakkahinta

Purkutyöt

alk.38€ / tunti, tai 

urakkahinta

Silikonisaumojen vaihto

alk.35€ / tunti, tai 

urakkahinta€

Kalusteasennukset

alk.35€ / tunti, tai 

urakkahinta€

Usein kylpyhuoneen remontit tehdään urakkasopimuksena, näin se tulee asiakkaalle edullisemmaksi.

KYLPYHUONEREMONTIN BUDJETIN JA AIKATAULUN VOI KERTOA KOLMELLA?

Väärin. Meidän kautta aikataulu ja hinta pitää. Se on varma. Jokaisesta kylpyhuoneremontista laaditaan kirjallinen sopimus, joka sisältää hinnan, sovitut työvaiheet ja tarkan dokumentoinnin. 

Jokainen remontti pitää sisällään myös loppusiivouksen ja tarkastuskäynnin kuukauden päästä kohteen vamistumisesta. Kysy tarjous omaan kylpyhuoneeseen jo tänään, et pety. Asiakastyyväisyytemme on 95%. Kohteitamme on lukuisia alueella Turku ja lähikunnat. 

Pyydä meiltä referenssiluettelo ja lisätietoa meistä ja lähdetään tekemään yhdessä onnistunut projekti. Voit myös katsoa toteutuksia sivun alaosasta.

Kylpyhuonetta remontoidessa on hyvä muistaa, että kylpyhuoneremontti on järkevä sijoitus, sillä se nostaa asunnon arvoa. Kylpyhuoneen uudistuksessa kannattaa miettiä tarkkaan materiaalit ja tilaratkaisut, joita haluat käytettävän. Voit myös jättää suunnittelutyön meille, annamme mielellämme vinkkejä remontoinnin lisäksi. Kauttamme saat myös sisustussuunnittelupalvelun ja kalustetoimittajan.

Ammattitaitoisesti toteutettu kylpyhuoneremontti uudistaa ilmettä ja tuo kohteelle arvokkuutta. Oletko valmis kohtaamaan uuden kylpyhuoneen?

Lisätietoa kylpyhuoneremontista

Mitä maksaa kylpyhuoneremontti? Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee tehdyn työn mukaan. Silikonisaumojen vaihdosta ja pienemmistä pinnallisista töistä voi tulla maksettavaa 100-500 €. Isompiin kylpyhuoneremontit liikkuvat 2500 € -13000€:n välissä. Toki enemmänkin. . Hinta vaihtelee laajasti remontin laajuudesta (pinta-ala ja mahdolliset erikoistyöt) sekä käytettävistä materiaaleista

Kylpyhuoneremontin kesto? Kylpyhuoneremontin kesto voi olla nopeimmillaan alle yhden päivän työ, jos kyse esimerkiksi silikonisaumojen vaihdosta. Pienemmän kulpyhuoneen remontoi 2-3 päivässä, riippuen siitä saako tilassa tehdä pidempää päivää. Isommat kylpyhuoneremontit vievät aikaa 7-14 päivää. 

Kuivumisajat ja työvaiheiden vaativuus vaikuttavat aikaan. Myös kestoon vaikuttaa se onko asunto tyhjillään remontin ajan. Kaikki nämä kirjataan sopimuksen ja otetaan huomioon tarjousta annettaessa.

Voiko asunnossa asua kylpyhuoneremontin aikana? Voi useimmiten. Ainakin jos asunnossa on ns. pikkuvessa tai erillinen wc. Remontista voi tosin syntyä jonkin verran pölyä ja melua.

Mistä hinta muodostuu kylpyhuoneremontissa?

Kylpyhuoneen remontoinnin hintaan vaikuttaa tietenkin pinta-ala, pohjatöiden määrä ja käytettevät materiaalit.

Kokonaishintaan vaikuttaa myös kalustus, kuten kaapistot ja muut asennettavat lisävarusteet. Hintaan vaikuttaa myös putki- ja sähkötöiden määrä. Meillä on Turun alueella kattava yhteistyöverkosto, joka näkyy asiakkaalle edullisena hintana ja tavaroiden laajana saatavuutena.

Asennushommat ovat usein samanhintaisia, ainakin lähellä sitä. Myös sopimuksen luonteella on merkitystä, onko kyseessä urakkahinta vai tuntihinta. Urakka on usein asiakkaalle järkevämpi ratkaisu, kun puhutaan kylpyhuoneremonteista. Kun etsit tekijää kylpyhuoneremontille Turun alueelta, niin valitse meidät!

Kylpyhuoneremontti on tosiaan yksi kodin tärkeimmistä remonteista

Sanotaan, että remontoitu kylpyhuone nostaa asunnon arvoa, mutta myös asumismukavuutta. Kylpyhuoneessa vietetään paljon aikaa ja tehdään kodin askareita, kuten pyykinpesu, sauna tai muu kodin askare. Siksi on tärkeää tehdä kylpyhuoneremontti laadukkaasti ja kaikkia normeja noudattaen. Ei kannata säästää väärästä päästä. Me tehdään kylpyhuoneen muutostyöt Turun alueella.

Miten me teemme kylpyhuoneremontit

Suunnitteluvaihe yhdessä asiakkaan kanssa on tärkeä. Etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat materiaalit ja kerromme parhaan toteutustavan. Pyrimme säästämään asiakkaan rahoja ja aikaa. Turun alueella meillä on laaja yhteistyöverkosto, näin asiakas säästää aikaa ja rahaa.

Alamme suorittamaan remonttia sovitun suunnitelman mukaan, pidämme asiakkaan ajantasalla remontista koko remontin ajan.

Hävitämme rakennusjätteen oikealla tavalla ja suoritamme kaikki työt parhailla menetelmillä ja laadukkailla työkaluilla.

Suoritamme perusteellisen lopputarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi teemme huoltokäynnin sovitun ajan päästä remontin valmistuttua.

Loppusiivous kuuluu aina remontin hintaan. Lisäksi meiltä on tilattavissa erinäisiä kylpyhuoneen huoltotoimenpiteitä jatkoa ajatellen.

Muista kotitalousvähennys kylpyhuoneremonteissa

Kun ostat esimerkiksi remontin tai siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit saada verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä haetaan työn osuudesta. Autamme sinua asian kanssa