Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen Turun alueella

Kylpyhuoneremontti aluella Turku, Kaarina, Naantali, Raisio + lähiseutu

Kylpyhuoneremontti Turku, teemme kylpyhuoneremontit Turun talousalueella. Kaarina, Paimio, Naantali, Raisio ja lähikuntien alueella. Kylpyhuoneremontti on kodin sisätilan remonteista vaativin ja myöskin usein hintavin, kylpyhuoneen remontointi vaatii ammattitaitoa ja tietoa mitä tekee. 

Kylpyhuonetta remontoidessa tulee huomioida tarkkaan myös sähkö- ja lvi-työt, vesieristyksen kylpyhuoneisiin voi tehdä ainoastaan sertifioitu vedeneristäjä.

Miten me teemme kylpyhuoneremontit 

Suunnitteluvaihe yhdessä asiakkaan kanssa on tärkeä, etsimme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat materiaalit ja kerromme parhaan toteutustavan. 

Pyrimme säästämään asiakkaan rahoja ja aikaa, Turun alueella meillä on laaja yhteistyöverkosto, näin asiakas säästää aikaa ja rahaa. Alamme suorittamaan remonttia sovitun suunnitelman mukaan, pidämme asiakkaan ajantasalla remontista koko remontin ajan.

Hävitämme rakennusjätteen oikealla tavalla ja suoritamme kaikki työt parhailla menetelmillä ja laadukkailla työkaluilla. Suoritamme perusteellisen lopputarkastuksen yhdessä asiakkaan kanssa ,lisäksi teemme huoltokäynnin sovitun ajan päästä remontin valmistuttua.

Loppusiivous kuuluu aina remontin hintaan, lisäksi meiltä on tilattavissa erinäisiä kylpyhuoneen huoltotoimenpiteitä jatkoa ajatellen. Katso meidän tekemän kylpyhuoneremontti Kaarinassa sekä wc-remontti Turussa.

Katso mitä asiakkaat sanovat meistä 

Pesuhuoneen remontti sujui loistavasti ja samalla teetätimme yrityksellä myös muita sisätilaremontteja. Olemme tosi tyytyväisiä työhön.

Esa S Kaarinasta

Kylpyhuoneen ja saunatilojen kokonaisuudistus Piikkiössä. Työt sujui mallikkaasti, aikataulussa ja sovitulla hinnalla.. Vahva suositus.

Johanna & Tuomas Piikkiö.

Työnjälki oli siistiä alusta loppuun saakka. Aikataulu piti hyvin ja homma toimi hienosti. Suosittelen.

Pasi Hoppendorff, Kaarina

Kylpyhuoneremontti nostaa kiinteistön arvoa & parantaa asumisviihtyvyyttä

Kylpyhuoneremontti tulee suunnitella tosiaan huolella, kylpyhuone on usein pois käytöstä aina remontin ajan ja siksi aikataulussa pysyminen on tärkeää. Mitä pienemmän hetken kylpyhuone on pois käytöstä, sitä nopeammin remontin tilaaja pääsee uusittuun kylpyhuoneeseen nauttimaan.

Olemme tehneet kylpyhuoneremontteja Turun alueella lukuisia, ja mielellään teemme sinunkin kylpyhuoneen.

  • Sovitut aikataulut & hinnoittelu pitävät

  • Hyvä suunnittelu ja kustannustehokas tapa toimia

  • Sähkö- ja lvi-työt samalla

  • Hyvät suhteet tavarantoimittajiin Turun alueella

  • Tekijät alansa ammattilaisia, joille työn laatu on kunnia-asia

  • Takuu remonteille

  • Kattava asiakasraportointi

Kylpyhuoneremontin budjetin & aikataulun voi kertoa kolmella?

Väärin. Meidän kautta aikataulu ja hinta pitää. Se on varma. Jokaisesta kylpyhuoneremontista laaditaan kirjallinen sopimus, joka sisältää hinnan, sovitut työvaiheet ja tarkan dokumentoinnin. 

Jokainen remontti pitää sisällään myös loppusiivouksen ja tarkastuskäynnin kuukauden päästä kohteen vamistumisesta. Kysy tarjous omaan kylpyhuoneeseen jo tänään, et pety. Kohteitamme on lukuisia alueella Turku ja lähikunnat. 

Pyydä meiltä referenssiluettelo ja lisätietoa meistä ja lähdetään tekemään yhdessä onnistunut projekti. Voit myös katsoa toteutuksia sivun alaosasta.

Kylpyhuonetta remontoidessa on hyvä muistaa, että kylpyhuoneremontti on järkevä sijoitus, sillä se nostaa asunnon arvoa. Kylpyhuoneen uudistuksessa kannattaa miettiä tarkkaan materiaalit ja tilaratkaisut, joita haluat käytettävän. Voit myös jättää suunnittelutyön meille, annamme mielellämme vinkkejä remontoinnin lisäksi. Kauttamme saat myös sisustussuunnittelupalvelun ja kalustetoimittajan.

Ammattitaitoisesti toteutettu kylpyhuoneremontti uudistaa ilmettä ja tuo kohteelle arvokkuutta, oletko valmis kohtaamaan uuden kylpyhuoneen?

Lisätietoa kylpyhuoneremontista

Mitä maksaa kylpyhuoneremontti? Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee tehdyn työn mukaan. Silikonisaumojen vaihdosta ja pienemmistä pinnallisista töistä voi tulla maksettavaa 100-500 €. Isompiin kylpyhuoneremontit liikkuvat 2500 € -13000€:n välissä. Toki enemmänkin. . Hinta vaihtelee laajasti remontin laajuudesta (pinta-ala ja mahdolliset erikoistyöt) sekä käytettävistä materiaaleista

Kylpyhuoneremontin kesto? Kylpyhuoneremontin kesto voi olla nopeimmillaan alle yhden päivän työ, jos kyse esimerkiksi silikonisaumojen vaihdosta. Pienemmän kulpyhuoneen remontoi 2-3 päivässä, riippuen siitä saako tilassa tehdä pidempää päivää. Isommat kylpyhuoneremontit vievät aikaa 7-14 päivää. 

Kuivumisajat ja työvaiheiden vaativuus vaikuttavat aikaan. Myös kestoon vaikuttaa se onko asunto tyhjillään remontin ajan. Kaikki nämä kirjataan sopimuksen ja otetaan huomioon tarjousta annettaessa.

Voiko asunnossa asua kylpyhuoneremontin aikana? Voi useimmiten. Ainakin jos asunnossa on ns. pikkuvessa tai erillinen wc. Remontista voi tosin syntyä jonkin verran pölyä ja melua.

Mistä hinta muodostuu kylpyhuoneremonteissa?

Kylpyhuoneen remontoinnin hintaan vaikuttaa tietenkin pinta-ala, pohjatöiden määrä ja käytettevät materiaalit.

Kokonaishintaan vaikuttaa myös kalustus, kuten kaapistot ja muut asennettavat lisävarusteet. Hintaan vaikuttaa myös putki- ja sähkötöiden määrä, meillä on Turun alueella kattava yhteistyöverkosto, joka näkyy asiakkaalle edullisena hintana ja tavaroiden laajana saatavuutena.

Asennushommat ovat usein samanhintaisia, ainakin lähellä sitä. Myös sopimuksen luonteella on merkitystä, onko kyseessä urakkahinta vai tuntihinta. Urakka on usein asiakkaalle järkevämpi ratkaisu, kun puhutaan kylpyhuoneremonteista.Kun etsit tekijää kylpyhuoneremontille Turun alueelta, niin valitse meidät!

Sanotaan, että remontoitu kylpyhuone nostaa asunnon arvoa, mutta myös asumismukavuutta. Kylpyhuoneessa vietetään paljon aikaa ja tehdään kodin askareita, kuten pyykinpesu, sauna tai muu kodin askare. Siksi on tärkeää tehdä kylpyhuoneremontti laadukkaasti ja kaikkia normeja noudattaen. Ei kannata säästää väärästä päästä. Me tehdään kylpyhuoneen muutostyöt Turun alueella.

Muista kotitalousvähennys remonteissa

Kun ostat esimerkiksi remontin tai siivouspalvelun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi, voit saada verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä haetaan työn osuudesta. Autamme sinua asian kanssa