Keittiöremontti Turku - teemme keittiöt Turun alueella

Keittiöremontti Turku - teemme keittiöt Kaarinassa, Raisiossa, Turussa ja lähialueilla

Toimistotilan keittiöremontti Turussa
Toimistotilan keittiöremontti Turussa

Kun keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi, alkaa urakka huolellisella suunnittelulla. Aluksi on hyvä miettiä kaipaavatko lähinnä pinnat ja kodinkoneet uudistamista, vai pitäisikö remontin yhteydessä muuttaa myös esimerkiksi vesipisteen, lieden tai jääkaapin paikkaa. Eli tehdäänkö tilaan kokonaan uusi keittiö kaikkineen työvaiheineen vai uusitaanko keittiössä vaan osa.

Keittiökaappien valinta kannattaa tehdä ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyyden ja tarpeiden mukaan, näin keittiöstä tulee kaikin puolin toimiva.

Tekeillä oleva keittiö Turussa
Tekeillä oleva keittiö Turussa

Keittiöremontin yhteydessä tulee miettiä huolella sähkö- ja putkityöt myös. Meidän kautta keittiöremonttiin saat kaikki palvelut saman katon alta. Keittiöremontti voidaan uudistaa sinulle sopivalla tavalla. Voidaan remontoida täysin kaappeja, välitilaa, seinäpintoja ja lattiaa myöten.

Keittiöremontti voidaan toteuttaa myös kevyemmin ja vaihtaa esimerkiksi vain kaapistojen ovet ja vetimet. Sinun toiveesi mukaan. Autamme sinua jo suunnitteluvaiheessa.

Teemme keittiöt yksityisille ja yrityksille!

Keittiöremontin vaiheet ja eteneminen

  • Keittiökalusteiden asennus
  • Keittiökoneet ja tarvikkeet
  • Välitilan teko
  • Pöytätasot ja säilytystasot
  • Lattiatytö
  • Sähköt ja valaistus
  • Putkityöt, kuten viemäröinti ja käyttövesi
  • Vesieristykset jos tarvitaan
  • Ilmanvaihtotyöt tarvittaessa


Jokainen keittiö yksilöllinen ja se tuleekin suunnitella ja toteuttaa tilaan sopivalla tavalla. Materiaalivalinnat ja tekotapa tulee olla asiakkaalle paras mahdollinen. 

Meillä on Turun alueella paljon yhteistyökumppaneita, joiden kautta saamme asiakkaalle laadukkaita keittiökalusteita ja lisäksi meillä on lvi- ja sähkötöihin hyvät yhteistyökumppanit. Teemme sinun keittiösi avaimet käteen - periaatteella tai osaurakkana. 

Onnistunut remontti = toimiva keittiö

Keittiöremontti on yksi kodin tärkeimmistä remonteista. Keittiö on kodin sydän ja keittiössä ihminen viettää paljon aikaa. Keittiön pitää palvella monia tarpeita, olla käytännöllinen ja toimiva.

Keittiöremontti on usein suuri investointi, joten sen suunnittelu ja toteutus tulee tehdä huolella. Toki keittiöremontteja voidaan tehdä myös pienemmällä budjetilla ja uudistaa vaikka tasot ja maalata kaapit pintaremonttina. 

Ovet tai vaikkapa hanan vaihtamalla saa keittiöön helposti ja nopeasti uutta ilmettä. Välitilan voi uudelleen pinnoittaa tai vaikka vaihtaa kaapit, jos muuten tila on mieluisa ja kunnossa.

Keittiön toimivuus on hyvä suunnitella omiin tarpeisiin sopivaksi, riittävästi säilytystilaa, toimivat järjestelyt ja helposti siivottavat pinnat. Sellainen on toimiva keittiö.

Keittiön valaistus on tärkeä osa keittiötä ja siksi valaistus kannattaa aina tehdä samalla, kun tekee keittiöremontin.

 Me teemme keittiöt alueella: Turku, Kaarina, Raisio, Naantali + lähialueet.

Keittiöremontin hinta - mitä keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontti maksaa yleensä 3000-15000€, riippu täysin keittiön koosta, valittavista materiaaleista ja lisätöiden määrästä. Lisätyöt ovat sähkö- ja putkitöitä pääsääntöisesti. Hintaan vaikuttaa myös asentajan palkkio.

Keittöremontteja on eri tasoisia, myös keittiöremontti voi olla pienimuotoinen pintaremontti, joka voi halvimmillaan maksaa muutamia satasia.

Kuinka kauan keittiöremontti kestää?

Kestoa on vaikea sanoa, koska remontit ovat yksilöllisiä. Nopeimmillaan laaja keittiöremontti on mahdollista tehdä päivissä, kun kaikki työvaiheet on huolella optimoitu ja purkuvaiheessa ei esiinny uusia juttuja, jotka mahdollisesti kasvattavat tekemisen määrään.