Wc-remontti Turun verkahovissa sijaitsevaan kohteeseen syyskuussa 2021.

Saimme tehtäväksemme 2000-luvun alussa rakennetun kelohirsitalon eteisremontin. Eteinen on niin sanotusti ollut kylmäeteinen, jossa kuitenkin on ollut peruslämpö päällä.

Wc-remontti edessä? Vessan eli wc:n remontointi on yksi yleisimmistä kodin remonteista. Wc tehdään usein kylpyhuoneremontin kanssa yhdessä, mutta jos wc on erillinen niin se voidaan myös tehdä omana remonttina. Vessatilojen remontti vaatii tekijältä tietämystä ja perehtymistä asiaan. Wc-tiloja on niin sanonttuja märkätiloja ja kuivatiloja, tämä...

Talon maalaus Kaarinassa ja Turun talousalueella. Kauttamme saat talon maalaustyöt koko Varsinais-Suomen alueella. Teemme ulkomaalauksien lisäksi myös sisämaalauksia remonttien ohella. Yhtiön kotipaikka on Kaarina.

Huoneistoremontti edessä? Mitä kaikkea huoneistoremonttia teettävän kannattaa huomioida ja miten yritys joka toteuttaa remontin tulisi valita? Olemme listanneet alle muutamia ajatuksia ja vinkkejä. Itse teemme remontit Turun alueella. Kirjoituksessa on mielipiteitä ja ajatuksia remontin etenemisestä ja myös meidän oman yrityksen mainoksia.

Kylpyhuoneremontti Lieto. Teimme mittavan kylpyhuone- ja saunaremontin Liedossa. Tila ja sitä kautta remontti oli hyvinkin vaativa. Tilaan tehtiin paljon rakennemuutoksia ja koko tila uusittiin.